Jan van den Berg en stichting the green can


Nieuws

Gouden buffels voor Héron en Hemingway Beach

| Silent Land

Jeroen Klepper en Victor Stukker winnen de Gouden Buffel voor respectievelijk het meest originele en het meest ‘lokale’ recept.

Juryvoorzitter Will Jansen, hoofdredacteur van het tijdschrift Bouillon! reikte de Buffels uit na een feestelijke vertoning van Silent Snow en Silent Land in Het Louis Hartlooper Complex in Utrecht op maandag 16 oktober 2017. ‘Alle recepten waren van hoge kwaliteit, maar soms sprong een detail of smaakcombinatie er net bovenuit’, aldus Will Jansen.

De jury, die naast Will bestond uit Petra Possel (van het Culinaire radioprogramma ‘Mangiare‘) en Adrienne Blankhart (echtgenote van Jan van den Berg) had een flinke kluif aan het maken van de uiteindelijke keuze.

De winnaars

Originaliteit: Polder duifje in de moestuin – Jeroen Klepper, Hemingways Beach Restaurant, Bergen aan Zee.


Lokaliteit: Pied de Cochon – Victor Stukker, Petit Restaurant Héron, Utrecht.

 

 


Silent Land nieuwsbrief

Meld je aan
* = verplicht veld