Jan van den Berg en stichting the green can


Nieuws
Straat voor De Nieuwe Scene

9 okt. Silent Land op IMBISS in Venlo

| Silent Land

Tijdens de Dutch Agri Food Week wordt ook Silent Land vertoond. Het Venlose filmtheater De Nieuwe Scene sluit aan bij de Food Week met het programma IMBISS. Het filmaanbod wordt omlijst met een randprogramma van onder meer lezingen/inleidingen, discussie en entertainment. De voorstelling van Silent Land is op 9 oktober en start om 19.45 u. Natuurlijk wordt Silent Land weer omlijst met een hapje en een drankje.

De Dutch Agri Food Week (DAFW) van 9-19 oktober is een landelijk initiatief, komend uit de Topsector Agri en Food aangevuld met programma’s van de organiserende regio’s Venlo, Wageningen, Den Bosch en Westland / Oostland. Tijdens de DAFW staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd.


Silent Land nieuwsbrief

Meld je aan
* = verplicht veld