Jan van den Berg en stichting the green can


Nieuws
Filmhuis Movie W

27 september Silent in Land in Wageningen (met Engelse ondertitels)

| Silent Land

Op 27 september doet Film & Food filmhuis Movie W in Wageningen aan. Dit keer wordt de film Silent Land vertoond met Engelse ondertitels, speciaal voor de grote internationale gemeenschap rond Wageningen University & Research. De hoofdfilm wordt voorafgaan door de bekroonde, korte film Silent Snow. Regisseur Jan van den Berg zal de films inleiden. Tijdens de pauze kunt u proeven van culinaire, ecologisch verantwoorde hapjes, verzorgd door Wagenings restaurant The Green Kitchen. Daarnaast ontvangt u als bezoeker de recepten (in een handige standaard) van de gerechten die in het kader van het Film & Food programma rond de voorstellingen zijn gemaakt. Op 16 oktober, Wereldvoedseldag, worden in Utrecht de Gouden Buffels uitgereikt aan de koks met de beste ecologische recepten.

De voorstelling begint om 20.00 uur. U kunt nu al reserveren. Vol is vol.


Silent Land nieuwsbrief

Meld je aan
* = verplicht veld