Jan van den Berg en stichting the green can


Nieuws

Gouden buffel voor beste recept

| Silent Land

Bij de Film & food voorstellingen krijgen de bezoekers voor of na de film Silent Land ook een heerlijk gerechtje te proeven. Gecreëerd door een plaatselijke chef, die zich voor het recept heeft laten inspireren door de film. De koks strijden om de ‘gouden buffels’. De prijzen voor de beste recepten. Op 16 oktober, Wereldvoedseldag, worden de Gouden Buffels uitgereikt bij een feestelijke vertoning van de film in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Aanvang 19.00 uur, u kunt nu al kaartjes reserveren. Wees er snel bij.

De bronzen beeldjes zijn gemaakt door Beeldhouwer Elselien van der Graaf. Ze zijn onze hommage aan de kleinschalige boeren over de hele wereld. Elselien is onder meer bekend van het beeld Vrouwe Justitia bij de Rechtbank in Utrecht en TOM bij de entree van het Openbaar Ministerie in Den Haag. Daarnaast ontwierp zij awards waaronder die van Pink Ribbon en het Luisterboek.


Silent Land nieuwsbrief

Meld je aan
* = verplicht veld