Jan van den Berg en stichting the green can


Nieuws

When elephants dance in Movie W en Filmhuis Bussum

| Silent Land

De screenings in Movie-W in Wageningen en film theater Bussum waren een groot succes. In Wageningen zaten ze op de grond, in Bussum was het een goed gevulde zaal. In Wageningen werkte de formule van drie films over het onderwerp erg goed, de zeer verschillende films kwamen elk goed tot hun recht. Regisseur Jan van den Berg gaf een inleiding vooraf en leidde de levendige discussie na afloop over honger en de rol van kleine boeren bedrijven in het verbeteren van de voedselzekerheid.

In Bussum werd ‘When elephants dance’ aangevuld met een film over fair trade chocolade. Hier werd de discussie geleid door Henny  Radstaak van Vroege Vogels. Een door het Filmhuis Bussum en de Milieuraad perfect georganiseerde avond. Organisator Petra Olgers gaf na afloop aan zich nu al te verheugen op de lange documentaire, waar hard aan gewerkt wordt.


Silent Land nieuwsbrief

Meld je aan
* = verplicht veld