Jan van den Berg en stichting the green can


Nieuws

Oxfam Novib actie tegen Landjepik

| Silent Land

Weet jij wat de grootste voedselbedrijven ter wereld te maken hebben met landjepik? Bedrijven zoals Coca-Cola, PepsiCo en Associated British Foods kopen en produceren gigantische hoeveelheden suiker. En zolang de vraag naar suiker blijft stijgen, verhevigt ook de strijd om de grond waarop deze verbouwd wordt. Met het gevolg dat boeren verjaagd worden van hun land. Samen kunnen we in actie komen op: www.thebittertasteofsugar.com

Wil je nog meer van deze acties doen? Zet je social media in om positief invloed uit te oefenen op de voedselgiganten. Zij hebben de macht en invloed om honger en armoede aan te pakken. Wil je meedoen? Make it viral! Klik hier: http://bit.ly/make-it-viral


Silent Land nieuwsbrief

Meld je aan
* = verplicht veld